• Idioma: CAT  CAS

Pizzes i plats per emportar. Servei de pizza a domicili a la teva zona

Carpi Pizza - Empresa

Molts Carpis Pizza en un

Sota la marca Carpi Pizza trobem una cadena d'establiments dedicats a l'elaboració de pizzes i el seu repartiment a domicili així com, cuina italiana i mexicana al seu plat més internacionalment conegut: la pizza.

Actualment l'empresa compta amb 21 establiments ubicats en enclavaments estratègics a Catalunya, sent el més antic (inaugurat el 1993) el qual està situat al municipi de Blanes. Les següents pizzeries es van obrir a les zones més comercials adaptant-nos a les característiques del nostre sector i de gran accessibilitat a l'afluència de públic.

Ens agrada innovar

Una invenció de la casa anomenada Supercalzone, Supercalzone, una base de pizza farcida de tonyina, pernil, carn elaborada, mozzarella, tomàquet, coberta a la vegada amb una altra base, cuita al forn de pedra va ser el major èxit de l'empresa llavors.

Ràpidament aquesta especialitat es va fer famosa entre la seva clientela, causant especial furor després del segon campionat d'Espanya de pizzes, celebrat a Castelló d'Empúries quedant com 3º classificats en la pizza més original.

No només pizza

Estem especialment orgullosos dels nostres orígens i de l'elaboració de la massa a la manera artesanal i davant el públic. Alhora, la nostra aportació personal i professional al sector ha estat anar creant una gran varietat de pizzes internacionales.

La Cadena a petició de la varietat de clients introduir en la carta pastes i altres plats típics d'Itàlia i de cuina internacional, més concretament (Mexicana) elaborats igualment de manera absolutament artesana i amb una qualitat i degustació excepcional.

Gràcies

La clientela de les pizzeries Carpi Pizza es caracteritza per tenir una varietat generacional. Des de la més tendra infància a la joventut més degana o sigui es fills, pares i avis. Geogràficament, la clientela està distribuïda per tot Catalunya.

L'empresa va començar el seu camí amb vuit treballadors actualment la plantilla de Carpi Pizza està composta per dos-cents treballadors repartits en els 21 establiments i l'empresa posa especial interès en la seva formació per així aconseguir una qualitat de servei i una elaboració homogènia en tots els seus locals.

Copyright © Carpi Pizza 2020. Tots els drets reservats